Etiketter

,

Den här veckan har jag jobbat lite med korret till Dimensioner. Inom kort kommer jag att få det i en ny version och sedan är det dags för den sista och – gissar jag – intensiva läsningen av manuset innan tryck.

Det. Känns. Spännande. Nu är det på riktigt. Dimensioner är på väg att bli en färdig bok och jag och Modernista diskuterar porträtt och författarpresentationer. Wow.

Samtidigt fortsätter jag arbetet med Tunnlar. De senaste veckorna har jag haft influensa och bihåleinflammation emot mig, men idag är jag oförskämt pigg med tanke på att jag jobbade från morgon till midnatt  igår med årets säljgala på E.ON. Det blev en stor succé, så jag är fylld av positiv energi och skrivarlust idag. Nu ska det författas!

Jag måste bara komma överens med min dator lite bättre. Förra veckan gick den in i någon form av djupsömn och den har sedan dess varit egensinnig på mer än ett sätt. Den raderar på eget bevåg texter, bland annat slutversionen av en riktigt bra artikel om young adult-dystopier som jag skrivit. Och idag kom jag på den med att ha bytt år. Det är tydligen år 1601. Bara så att ni vet.

Annons