Etiketter

,

DSC_0441

Idag har jag varit i Stockholm  och träffat Karin Wahlén och Anna SvenssonKultPR, Modernistas PR-byrå. Vi diskuterade lanseringen av Dimensioner över läckra sallader och jag fick lära mig massor om hur det går till när en bok släpps.

Jag trodde innan att intresse från media skulle uppstå (med lite tur) när boken  släppts, men redan nu har Karin och Anna kontakt med tidskrifter som kan tänka sig att skriva om mig och Dimensioner. Spännande! Jag ser fram emot mina första intervjuer!

Presentationen av Dimensioner i Modernistas höstkatalog har väckt intresse också bland bokbloggarna, ex vis skriver mylifestylebyelvira så här: Nu kommer vi till en jag är riktigt entusiastisk över – Dimensioner av Sofie Berthet! Svensk dystopi-trilogi! Som ges ut av Modernista! Åh, låter så bra, så bra, så bra ….

 

Annons