Etiketter

,

DSC_1904.JPGIgår blev jag intervjuad av Kerstin Önnebo, som några gånger i månaden publicerar mycket intressanta intervjuer om skrivande på Skrivarpodden. En guldgruva för alla som skriver, alla som vill veta mer om böcker och bokutgivning!

Temat var Att skriva young adult och fantasy och givetvis blev jag superglad att Kerstin ville tala med just mig! Jag pratade på i en och en halv timme och när intervjun var över hade jag ingen aning om vad jag egentligen sagt … Eller rättare sagt, vad jag hade pratat om visste jag. Om det på något sätt lät sammanhängande kändes tveksamt. Men jag litar på att Kerstin klipper ihop vårt samtal till ännu ett riktigt bra poddavsnitt.

Jag är den första personen som kommer tillbaka till Kerstin för en andra inspelning, vilket såklart känns smickrande. För ett och ett halvt år sedan spelade vi in ett avsnitt om att skriva bokkontrakt (sändes som avsnitt nr 18 på Skrivarpodden). Då hade Dimensioner precis blivit såld till Modernista. Och nu är den ute i butiker över hela landet!

Annons