Etiketter

DSC_2090.JPGDin nya bästa vän, så sa kiropraktorn som knäckte till min rygg i morse på ett sätt som definitivt inte var njutbart. Fast det skulle det väl inte vara heller …

Min nya bästa vän är bollen som jag köpte med mig hem. Den ska jag sitta på varje dag. Minst 15 minuter, men gärna så mycket jag kan. Och så ska jag träna en massa. Fast inte den typen av träning som jag redan håller på med: yoga, power walking och simning. Nej, nu är det styrketräning som gäller. Jag. Hatar. Styrketräning.

Slipper jag styrketräning om jag sover på bollen?

Idag får jag inte sitta ner på hela dagen. En utmaning eftersom jag har skrivardag. Just nu står jag upp och skriver. Jaja, så går det när man har inte bara ett utan två stillasittande jobb. Inte så smart att kombinera kontorsjobb med författare när jag tänker efter. Men nu är det som det här. Hej bollen, här kommer jag!

 

Annons