Etiketter

,

DSC_2016.JPGSolen skiner och morgonens snö har tinat bort. Mina vintergäck gäckar vintern i rabatten. Förra veckan var de plötsligt där, vilken överraskning! Nu tittar jag på dem varje dag. Pratar  lite med dem, i smyg. Tar in några få och sätter i en pyttig vas, för att genast få dåligt samvete för att jag dödat dem. Jag älskar de första vårblommorna.

Vädret och vårblommorna ger bästa förutsättningar för en kreativ skrivardag. Jag håller på med ett nytt projekt. Ännu ett. För tillfället testar jag fyra olika projekt mot varandra. Jag har väldigt kul. Jag testar, funderar, gör research. Projekten är vitt skilda. Och hemliga alla fyra, för tillfället.

Jag berättar såklart mer när jag vet vilket eller vilka som jag kommer att jobba vidare med. Men inte riktigt än.

Grannen, som är musiker, har också en kreativ lördag med repetition i studion. Basgången och trummorna hörs tydligt in till mig. Det är lite mysigt att känna att jag inte är den enda som sitter och skapar idag.

 

Annons