Etiketter

,

litteralund-logo-normal

Jag är med i juryn för årets skrivartävling för 15-18 åringar på Litteralund. Ett verkligt hedersuppdrag, som jag såklart tar på stort allvar.

Jag har under påskveckan ägnat en massa tid åt att läsa och läsa om texterna. Och vilka texter! Jag måste säga att jag är djupt imponerad av kvaliteten. Och uppfinningsrikedomen! Temat i år är fan fiction och texterna visar på den stora variation som ryms inom det begreppet.

Åh, jag önskar jag kunde dela med mig av alla fantastiska texter här. Det kan jag såklart inte. Men den 22/4 är det prisutdelning på Stenkrossen i Lund och då kommer de tre vinnande bidragen att presenteras. Och de kommer dessutom att dramatiseras på scen. Jag kommer att vara där. Kommer du?

Textläsning är ännu bättre med påskgodis, det vet ju alla. Men nu har jag bara en liten kanin kvar. Vilken tur att jag har läst klart också!

DSC_2287.JPG

Annons