Etiketter

DSC_2249.JPG

Jag var i Växjö under påskhelgen och besökte Utvandrarnas hus. Lite märkligt att jag aldrig hittat dit tidigare, jag bodde ju faktiskt tre år i Växjö när jag pluggade. Men men, bättre sent än aldrig.

Jag kom så här nära Vilhelm Mobergs originalmanuskript. Jag kunde nästan ta på dem (om inte glaset hade varit i vägen)! Det kändes speciellt. Jag har läst Utvandrarserien flera gånger, vid olika tillfällen i livet. Dessutom är jag så förtjust i musikalen Kristina från Duvemåla att jag kan större delen av sångerna utantill. Mina barn har den vägen lärt sig handlingen i böckerna – jag har helt enkelt sjungit mig igenom Kristinas liv. Nu blev jag sugen på att läsa dem igen. Det kanske är dags att testa första boken på mina barn? Eller så får jag njuta av den själv.

Det blev flera vårkalla promenader i Växjö och då kunde jag bara inte låta bli att gå in i bokhandlarna för att se om Dimensioner fanns där. Och det fanns den, fint skyltad dessutom! Så nu kan jag inte låta bli att lägga in bilder från tre bokhandlar i Växjö … Det är alltid lika kul när jag får syn på min bok på det här sättet!

DSC_2244.JPG

DSC_2242.JPG

DSC_2236

 

Annons