Etiketter

,

litteralund-logo-normal

Igår träffade jag de andra medlemmarna (Mårten Melin, Elisabeth Östnäs, Anette Eggert, Kristin Nord, Hedvig Wrede och Kristina Wåhlin) i Litteralunds jury. Under nästan tre intensiva timmar diskuterade vi de 25 bästa bidragen i årets skrivartävling på temat fanfiction. Vilka härliga samtal vi hade, det finns ju nästan inget som är roligare att prata om än texter!

Vi enades snabbt om att kvaliteten var mycket hög på bidragen, flera av dem var på samma nivå som texter på Författarskolan i Lund eller en skrivarlinje på en folkhögskola. Så givetvis var det svårt att sålla bland texterna.

Men till slut hade vi dock enats om tre vinnande bidrag. Fantastiska texter, alla tre!

Fram till fredagen den 22/4 kl 20 är vinnarna hemliga. Superhemliga. Kom till Stenkrossen i Lund för att få reda på vem som vunnit! Och kolla gärna på Litteralunds program hela program, här finns massor av intressanta aktiviteter för barn och ungdomar!

Annons