Etiketter

, ,

Här skulle jag haft en bild av affischen för arrangemanget, men WordPress vägrar att samarbeta med mig …

Nästa torsdag, den 7/4 är jag på Åkarps bibliotek och pratar om mitt skrivande, kreativitet, inspiration och världars undergång. Kl 19 börjar arrangemanget, som Åkarps bibliotek, Bibliotekets vänner och ABF står för. Lätt förtäring ingår i entrén på 80 kr. Visst vill du komma? Tänk bara på att du måste anmäla sig i förväg, till tel 040-626 66 76 eller bibliotek.akarp@burlov.se

Det är mitt fösta författarbesök och jag håller för tillfället på och sätter ihop programmet för kvällen. Jättespännande! Tänk att jag får välja precis vad jag vill prata om i en hel timme. Vilken lyx! Och vilken utmaning, det gäller ju att hitta just de ämnen som också engagerar åhörarna.

Nu i helgen har jag kört med högtryckstvätten här hemma. Visste ni att högtryckstvättande är utmärkt för funderande? Jag har kommit på många goda skrividéer när jag varit upptagen med högtryckstvätten. Man kan liksom inte göra mycket annat när man kör omkring den och blir omskakad in i minsta lilla cell. Jo förresten, ibland sjunger jag och dansar jag också, när jag tror att ingen ser eller hör …

Annons