Etiketter

DSC_2308.JPG

I Burlövs kommun, där jag bor, finns ca 1200 företag. Mitt är ett av de allra minsta. Just därför tyckte jag att det var viktigt att tacka ja till ett av kommunens näringslivsansvariga, Sara Cederlunds, arrangemang. Jag ville vara med för att visa att det där med att driva företag, det kan se ut på en olika sätt.

Så idag åt jag lunch tillsammans med åttorna på Vårboskolan i Arlöv. Flera andra företagare i kommunen fanns på plats och de nominerade till kommunens näringslivspris presenterades.

Och vilken trevlig lunch det blev! Intressanta samtal med eleverna, supergod vegetarisk gryta och nätverkande med de andra företagarna.

Nu ska jag göra de sista förberedelserna för kvällens arrangemang – författarbesök på Åkarps bibliotek! Innan dess ska jag hinna hålla min skrivarkurs och kanske jobba med ett nytt kapitel i ett av mina nya projekt – en lättläst bok. En välfylld dag med andra ord!

 

Annons