Etiketter

,

DSC_2309.JPG

I torsdags var jag på Åkarps bibliotek för ett författarbesök. En mycket lyckad kväll! Jag pratade om dystopier, young adult, fantasy, kreativitet, inspiration och en massa andra skrivarrelaterade saker. Mina ca 30 åhörare medverkade aktivt hela kvällen, med frågor och utrop. Vi avslutade den trevliga kvällen med ostkaka som Bibliotekets vänner stod för.

Jag gillar att stå inför en publik, det är förmodligen en kvarleva från de tio är när jag spelade amatörteater. Att få lägga upp ett helt program och att sedan genomföra det är något som jag älskar! Så givetvis var det en riktig högtidsstund för mig i torsdags! Om två veckor är det dags för nästa författarbesök och jag ser redan fram emot det!

I fredags blev det långlunch med Charlotte Cederlund, som nyligen gett ut hyllade Middagsmörker. Om ni inte har läst den än – gör det! Vi hann med både bebis- och skrivarsnack. Jo, för Charlotte passade på att ge ut sin första bok och föda barn nästan precis samtidigt. Strongt!

Nu gäller det att ta igen veckans skrivande under helgen! För man kan ju inte bara ha kul som författare, man får ju jobba lite också …

 

Annons