Etiketter

,

Banner_1.jpg

Idag är jag en mycket stolt lärare. Det är jag i och för sig varje gång jag träffar mina skrivarelever och får ta del av deras texter. Som igår, då jobbade vi en del med sommartema och de skrev fantastiska texter. Igen!

Men jag är lite extra stolt idag. En av mina elever har blivit utvald av Idus-förlag för att vara med i antologin Barn välkomnar barn. Hon kom till lektionen igår och visade den satta sidan med texten. Hon har skrivit en ordfläta med Sverige på ena ledden och saker som hon vill förmedla till de nyanlända barnen på den andra. Jättefin!

Jag önskar att Idus hade kunnat ta in alla mina skrivarelevers texter (vi jobbade med dem på en lektion och sedan fick eleverna skriva klart hemma). De var ju riktigt bra allihop. Men som alltid när det gäller bokproduktion är det en urvalsprocess som sker och det finns inte plats till alla varje gång. I mitt hjärta är de dock vinnare allihop.

 

 

 

Annons