Etiketter

, ,

Jag visste inte ens att sådana fanns, bobcat (ar/s?) med larvfötter. Men en sådan kör omkring utanför mitt fönster och för ett himla oväsen. Rutorna skallrar lätt och jag undrar hur något så litet kan låta så mycket. Åkarp ska utrustas med fiber.

Tur att jag har fått min dos av lugn och ro i dag, under en morgonpromenad i Alnarpsparken. Jag går dit nästan varje torsdag, innan jag börjar skriva. Så här vackert var det idag, ståtliga träd och pigga små vitsippor:

DSC_2348.JPG

Nu på förmiddagen har jag skrivit klart en synopsis och skickat till ett förlag som efterfrågat den. Just nu håller jag på och redigerar mitt lättlästa manus, Inte ord. Det ligger just nu ute på testläsning, så det kommer att bli mycket mer redigering innan det är klart. Men det går framåt och jag tycker jättemycket om det. Det krävs mycket tankemöda att jobba med lättläst, men jag gillar utmaningen.

I eftermiddag undervisar jag mina skrivarelever som varje torsdag och i kväll ska jag på författarbesök på Byalaget i Stora Beddinge. Det ska bli riktigt spännande – Stora Beddinge ligger bara några kilometer från Skateholm, där Dimensioner utspelar sig, så det finns en stor lokal kännedom om miljön i boken. Du som befinner dig på eller i närheten av Söderslätt – välkommen till klubbstugan på idrottsplatsen i Stora Beddinge kl 19 i kväll!

 

 

Annons