Etiketter

, ,

DSC_2518.JPG

Jag är faktiskt inte bara författare, jag är civilekonom också. Inte för att jag nödvändigtvis älskar siffror och kalkyler, utan för att jag tycker att det är jättekul att jobba med marknadsföring och försäljning. Sådant kan man nämligen också jobba med när man är civilekonom.

Under många år har jag läst Civilekonomen, fackförbundet Civilekonomernas egen tidning. Jag har alltid läst sista sidan speciellt noga. Där finns nämligen Min passion, en artikel om en civilekonom som även sysslar med något annat. Och under många år har jag drömt om att en dag få vara med i tidningen, på just den sidan.

Därför blev jag såklart jätteglad när Civilekonomen tidigt i våras tog kontakt med mig. Och nu är artikeln ute! Bilden på mig har duktige fotografen Oscar Wettersten tagit. Vi var ute i Skateholm och plåtade, så bilden är från äkta Nova-miljö.

Annons