Etiketter

, ,

Sådant som händer strax innan eller under sommaren kan ibland bli lite bortglömt. I alla fall hos mig och speciellt när jag är på väg på semester. Då lägger jag istället all min energi på planering och packning. Jag är en mästare i planering och drottningen av packning. Därför missade jag att skriva om två spännande saker som hände i mitten av juni. Men bättre sent än aldrig, heter det ju …

För det första – jag gästbloggade på Debutantbloggen i mitten av juni. Läs mitt inlägg om hur Dimensioner blev en bok.

DSC_2688.JPG

För det andra – boken med mina skrivarelevers texter är klar! Kursen på Kulturskolan i Burlöv är avslutad för det här året och utvalda texter finns nu i fantastiska Blått bläck och låneblock. Bara lyssna på titeln! Fantastisk! I boken finns dikter, haiku, betraktelser, korta och långa texter. Humor, kärlek, skrivarglädje – här finns själva livet samlat! Boken är illustrerad av bildelever på Kulturskolan och finns att låna på Åkarps bibliotek. Precis som vilken annan bok som helst.

Annons