Etiketter

, ,

DSC_1356Jag älskar spökhistorier! Det har jag gjort sedan jag var liten och med skräckblandad förtjusning hörde på och läste så hemska historier att jag knappt vågade vara ensam hemma.

Och nu är den snart här – bästa spökhistorietiden på året – under det mörka höstlovet. För tredje året i rad kommer jag att hålla i en spökhistorieworkshop på biblioteket i Åkarp. Missa den inte!

Skriv spökhistorier! Åkarps bibliotek, tisdagen den 1 november kl 13 – 15

Kom till Åkarps bibliotek och skriv om spöken, vampyrer, zombier, häxor eller andra övernaturliga varelser. Skriv roligt eller för att skrämmas tillsammans med författaren och skrivpedagogen Sofie Berthet. Fika ingår! Workshopen är gratis, men antalet platser är begränsat så skynda att anmäla dig. Från 8 år.

Föranmälan: 040 – 625 66 76 eller bibliotek.akarp@burlov.se

Arr: Åkarps bibliotek och ABF

 

 

 

Annons