Etiketter

,

dsc_0299

Den här helgen har jag varit på planeten Luncon. Mitt första möte med Fandom någonsin och en fantastisk upplevelse!

Jag kände inte speciellt många av deltagarna innan, men direkt när jag kom innanför dörren visste jag – jag är bland vänner. Massor med trevliga människor, massor av nya bekantskaper.

Och hela helgen var jag uppfylld av en känsla av total lyx. Tänk att få sitta en hel helg och höra på paneler och föreläsningar som handlar om mina favoritämnen: skräck, science fiction och fantasy! Och däremellan intressanta samtal och god fika. Det kan ju inte bli bättre!

Jag var dessutom med i en panel själv och pratade om tidsresor. Min första panel i de här sammanhangen, och den gav verkligen mersmak.

Här kommer lite blandade bilder från helgen!

dsc_0293

dsc_0297dsc_0295

dsc_0294

Annons