Etiketter

Jag skrev klart den första versionen av Tunnlar för ungefär ett år sedan. Under våren fick jag reda på att mitt förlag, Modernista, ville att jag skulle göra stora förändringar i manuset.

Och det har jag jobbat på sedan dess. Jag har skrivit om, skrivit om och skrivit om. Och sedan redigerat i lika stor omfattning. Det har varit ett omfattande arbete och under de senaste månaderna har det dessutom varit riktigt intensivt. Intensivt som i hinner-absolut-inte-kolla-på-teve-med-familjen eller nu-blir-det-mamma-Scans-köttbullar-igen-till-middag.

Under intensiva arbetsperioder glöms både det ena och andra bort hemma hos mig. Städning och strykning är först på listan. Sedan följer allt möjligt annat. Som min bil. Så här såg den ut häromdagen, till hälften försvunnen under löven från min grannes valnötsträd.

dsc_0369

Nu ikväll har jag skickat manuset till min redaktör. Jag håller tummarna för att det ska bli väl mottaget! Ikväll ska jag såklart fira – med att gå och lägga mig tidigt och kanske läsa någon sida i en bok – inte i mitt manus –  innan jag somnar.

 

Annons