Etiketter

Den här helgen skulle jag på fest och fira min äldsta kompis födelsedag. Fast äldst är hon ju inte, hon är till och med ett år yngre än mig. Nej, hon är helt enkelt den av mina kompisar som jag känt längst, ända sedan jag var tio. Men så blev alla mina tre barn sjuka med feber. Suck.

Vad gör man då? Jo, man sätter sig på soffan, lägger sjuka barn i andra delar av soffan och jobbar tillsammans med hunden på ett manus. Inte för att man ser hunden riktigt på den här bilden, men hon är där. Hon är sällan långt från mig när jag jobbar, vilket leder till märkliga och inte särskilt ergonomiska arbetsställningar.

DSC_4273

Just det här manuset är något alldeles nytt för mig – min första faktabok. Den handlar om agility och jag skriver den i samarbete med min dotter, som är den faktiska agilityexperten. Inte dumt alls att ha min egen faktagranskare under en filt alldeles bredvid mig.

Så helgen blev ganska bra ändå med stillsamt manusförfattande. Och så sista redigeringsrundan av Något hemligt, som är nästa bok om Mateo och Bim. Nu ska manuset iväg till min redaktör Catarina!

Annons