DSC_4313Så här ser min trädgård och min hund ut. Den ena isig och täckt med ett 7 mm tjockt snötäcke (här i Skåne får man vara glad för det lilla), den andra fullständigt överlycklig över att få spela boll i snön. Jag menar, boll är kul i vanliga fall,  men i snö? Det är sååå mycket bättre, ungefär som skinka och kokt kyckling. Eller som att hoppa upp på köksbänken och tjuvslicka stekpannan med hamburgersmak.

Det är svårt att tro att det bara är tre månader till Litteraturrundan. Den 5 maj anordnar jag, Charlotte Cederlund och Kerstin Önnebo för tredje året i rad Poddkalas på Lunds Stadsbibliotek. Inspirerande samtal mellan författare och mingel för alla skrivintresserade – kan det bli bättre?

Nu i veckan hade vi ett möte och skissade på bästa Poddkalaset hitintills. För det är klart att det måste vara extra bra när Skrivarpodden samtidigt fyller hundra avsnitt! Nytt för i år kommer bland annat speed-dating med lektör vara. Ta med en sida av ditt manus och få chans diskutera och utveckla det!

Men vad vill du mer se på Poddkalaset? Ta chansen och var med och påverka! Hör av dig till mig och berätta vem och vad du vill se och höra den 5 maj!

För alla som tycker att bilden från baksidan av min trädgård ser alltför kall ut – så här ser det ut på framsidan, tätt intill söderväggen. Lite mer hoppfullt, eller hur?

DSC_4317

Annons