Förra veckan var jag och tog de sista bilderna till Fakta om agility som kommer ut på Nypon förlag i augusti. Eller rent tekniskt så var det såklart fotografen Alva Axelsson som tog dem, men jag var med och peppade både människomodeller och hundmodeller (Festis till de förstnämnda, köttbullar till de sistnämnda).

Vi tog bilderna i Nutrolin arena utanför Löddeköpinge, något så fantastiskt som en agilityarena inomhus. Med en dotter som tränar agility är jag annars van vid att vara ute i alla väder, för oftast äger träningen rum just utomhus. Men den här gången hyrde vi in oss på Nutrolin arena och slapp både starkt solsken och blåst. Fantastiskt!

Det bästa av allt var att se hur glada både barn och hundar blev att komma in på arenan. De sprang rundor och hade hur kul som helst. Efter två timmar var både tvåbenta och fyrbenta lika trötta … Och jag och Alva var nog tröttast av alla!

Annons