Lördagen den 20 november kl 10-13 håller jag i en skrivarworkshop på Svedala bibliotek. Varmt välkommen att anmäla dig till biblioteket, det finns platser kvar!

Biblioteken i Svedala har under året jobbat med ett spännande projekt, Svedala berättar. De har samlat in spökhistorier från både unga och gamla och gjort en bok av alla berättelserna: ”Tösakatten och andra ruskiga historier”. Jag har förmånen att få vara involverad, dels i en spökhistorieworkshop med barn och ungdomar i vintras och dels genom att jag skrivit lättlästa versioner av några av spökhistorierna i boken. Och jag vill lova att det finns härliga hemskheter att njuta av där, jag behöver bara tänka på Tösakatten, så ryser jag över hela kroppen … Skrivarworkshoppen den 20 november är också en del av Svedala berättar.

Svedala har ett alldeles nytt bibliotek och det ser jag fram emot att få se för första gången den 20 november. Kom dit du med och skriv!

Annons