Etiketter

Många håller säkert med mig om att tiden fram till jul går snabbt. Och julen i sig själv går ännu snabbare. Ingen överraskning med andra ord att jag inte hunnit lägga ut Julnovellen 2021 förrän nu, när till och med nyåret (på bilden traditionsenligt dimmigt i Åkarp) har passerat. Det här är nionde året i rad som jag skriver en julnovell och lägger ut den här på min blogg. Jag sätter upp några enkla regler för skrivandet: novellen ska skrivas i nära anslutning till julen och jag ska ha kul när jag skriver den.

Inför Julnovellen 2021 kände jag för att resa. Pandemin har sett till att jag inte åkt längre bort än till Göteborg under de två senaste åren, men i tanken och i drömmarna är vi alla fria att åka vart vi vill. Så följ med till New York och träffa Kristina och Donna under en inte alldeles vanlig julafton. Läs julnovellen Fairytale in New York här!

Annons