Min hund Malia är inte på något sätt inblandad i skrivträffarna i Arlöv. Men hon är väldigt söt, så hon får vara med och pigga upp bilden lite

Jag är glad över att bo i en kommun där skrivandet är viktigt. Och jag är väldigt stolt över att få hålla ett helt gäng skrivarworkshoppar på biblioteket under våren.

Vi kommer att ha två grupper: lättläst för personer som lär sig svenska språket och en grupp för unga som går på på högstadiet. Varje grupp träffas flera gånger, ja när det gäller den lättlästa gruppen har vi faktiskt redan startat (vi hade en skrivarträff fylld av kärlek på Alla hjärtans dag). De här datumen är aktuella:

Skrivarträffar för unga äger rum på tisdagar kl 16-18 de här dagarna: 22/3, 19/4 och 17/5.

Lättlästa skrivarworkshoppar har vi på måndagar kl 17-19: 7/3, 4/4, 9/5 och kanske ett ännu inte bestämt datum i juni.

Varje tillfälle bjuder på massor av inspirerande skrivövningar, så om du är intresserad av att börja skriva eller om du redan skriver och vill fördjupa dig i skrivkonsten – anmäl dig på bibliotekets hemsida. Du kan gå en eller alla gånger, du bestämmer själv. Varmt välkommen!

Annons